Verksamhet
 

Sällskapet har förutom årsmötet även några ständigt återkommande träffar. Vi har i aug/sep en kräftskiva och i månadsskiftet nov/dec en julfest. Detta brukar vara populära träffar där någon från huvudföreningen informerar om verksamheten och där GAIS-gården brukar vara välbesatt.

Utöver detta har under flera år arrangerats en musikafton. Det startade den 9 november 2006 på Polisens stuga i Kallebäck, men redan året efter flyttade vi till Restaurant Kantinen vid Idrottsmuseet på Kviberg. Detta p.g.a. det stora intresset och möjligheten till mat och möjligheten att se museet med GAIS-hörnan. Vid dessa har Gaisaren Eber Ståhl och framförallt Lars-Erik Frendberg stått för underhållningen på ett mycket uppskattat sätt.

Ett annat arrangemang, som tyvärr inte blev så lyckat var Borås-resan 2011 till matchen Elfsborg – GAIS. Resultatet sportsligt blev ju bra med 3-1 till GAIS, men ekonomiskt blev det en förlust. Orsaken var att vi var tvungna att köpa biljetter i förväg och vi fick inte förväntad anslutning. 37 deltagare räckte inte.

En annan resa inställdes helt. När GAIS skulle spela i Jönköping 2014, så var det 60 år sedan GAIS vann guldet i Allsvenskan och avslutade i Jönköping. Styrelsen hade tänkt göra en resa med de kvarlevande från ”guldlaget”. Tyvärr var orken och intresset bland ”hjältarna” inte stort så vi fick tänka om. I stället skickade vi en hälsning och en blombukett till samtliga kvarlevande som ett minne av 1954.